TRUCKUTBILDNING MÖLNDAL

thumb

TRUCKUTBILDNING I MÖLNDAL - VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SÖDERKULLA TUNG TRAFIK

I över 15 år har Söderkulla Tung Trafik varit ledande när det kommer till Truckutbildning i Mölndal!

Vi har ett unikt förhållningssätt till våra kunder och en grundtanke om att medvetenhet och viljan att ta rätt beslut är det som i slutändan bidrar till framgång både som förare och företag. Att välja oss när du är intresserad av att gå en truckutbildning i Mölndal är ett klokt beslut. Vi har en tydlig vision och en värdegrund som genomsyrar hela vår verksamhet.

Genom att erbjuda en professionell utbildning med fokus på säkerhet och medvetenhet som yrkesförare bidrar det till bättre chaufförer – och det är ni som utgör grunden i hela transportbranschen.

VI HJÄLPER DIG MED DIN TRUCKUTBILDNING I MÖLNDAL

Vi har en anställningsbarhet på 95% och de flesta av våra elever har jobb innan avslutad utbildning.

Vi vill locka fram en vilja att lära och en medvetenhet vilket slutligen bidrar till att ni är fullt kapabla att på egen hand alltid fatta rätt beslut i de varierade situationer som kan uppstå som yrkesförare. Om du ute efter att gå en Truckutbildning i Mölndal så är vi på Söderkulla Tung Trafik ett bra val – vi ser dig som kund och anpassar våra utbildningar därefter.

Vi jobbar nära transportbranschen med moderna fordon, fräscha lokaler, den senaste tekniken och modern pedagogik. Vår idé är att möta dig där du är och för oss innebär detta att det är våra lärare som skall anpassa sig efter våra kunder.

Det ska vara kul att lära!

thumb
thumb

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT GÅ EN TRUCKUTBILDNING I MÖLNDAL

Gå din Truckutbildning i Mölndal hos oss på Söderkulla!

Vår Truckutbildning i Mölndal vänder sig till dig som arbetar med en truck på arbetet. Att arbeta som truckförare är Sveriges farligaste jobb och arbetsmiljöverket har i över 20 år arbetat för att få ner antalet olyckor på arbetsplatsen. Ingen ska behöva skada sig eller dö på sin arbetsplats och genom att gå vår utbildning – där vi med enormt personligt engagemang sätter din personliga säkerhet i fokus och utbildar dig i hur du på rätt sätt hanterar en truck på ditt arbete.

En truckförarutbildning är en obligatorisk utbildning för alla som använder truck i arbetet – oavsett om det är tillfälligt eller som heltidsarbete. Vår truckutbildning ger dig grundläggande kunskaper och färdigheter för att hantera en truck med fokus på säkerhet. Vi följer givetvis TLP-10 – en läroplan som är fastställd av arbetsmarknadens samtliga parter.

Det ska vara kul att lära!

SAMTLIGA UTBILDNINGAR

thumb
Fortbildning YKB Lastbil

Denna ut bildningen är till för dig som redan har…

thumb
Grundutbildning YKB Lastbil

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort…

thumb
Körkortsutbildning

C1, C1E, C, CE, D, DE Denna utbildning riktar sig till förare av…

thumb
Kranutbildning

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert…