BUSSKÖRKORT KUNGSBACKA

thumb

BUSSKÖRKORT I KUNGSBACKA - VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SÖDERKULLA TUNG TRAFIK

I över 15 år har Söderkulla Tung Trafik varit ledande när det kommer till busskörkort i Kungsbacka!

Vi har ett unikt förhållningssätt till våra kunder och en grundtanke om att medvetenhet och viljan att ta rätt beslut är det som i slutändan bidrar till framgång både som förare och företag. Att välja oss när du är intresserad av att ta busskörkort i Kungsbacka är ett klokt beslut. Vi har en tydlig vision och en värdegrund som genomsyrar hela vår verksamhet.

VI HJÄLPER DIG MED DITT D-KÖRKORT I KUNGSBACKA

Genom att erbjuda en professionell utbildning med fokus på säkerhet och medvetenhet som yrkesförare hjälper vid dig att ta ditt busskörkort i Kungsbacka.

Med kvalitétsutbildningar lägger vi stort fokus på trafiksäkerhet och målet är att våra kunder efter avslutad utbildning på Söderkulla Tung Trafik ska vara säkra och kompetenta förare. Vi tror att din medvetenhet som förare i trafiken efter genomförd utbildning bidrar till en trygghet i din yrkesroll. Söderkulla Tung Trafik använder sig enbart av de senaste fordonen, fräscha lokaler, nyaste tekniken och modern pedagogik

Vi har en anställningsbarhet på 95% och de flesta av våra elever har jobb innan avslutad utbildning.

thumb
thumb

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT TA BUSSKÖRKORT I KUNGSBACKA?

Ta ditt D-körkort i Kungsbacka hos oss på Söderkulla Tung Trafik!

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har busskörkort sedan tidigare. I utbildningen ingår 60 timmar körkortsutbildning körkort D och 140 timmar yrkesförarkompetens.
För dig som är under 21 år krävs att du har klarat provet för yrkesförarkompetensutbildningen och genomfört alla 280 timmar innan du kör upp.

En komplett lösning för dig som vill jobba med att köra lastbil. Vi arbetar i små grupper, max tolv stycken elever per utbildning, allt för att du skall få en så bra och effektiv utbildning som möjligt. Utbildningen sker på heltid under fem veckor och efter du blivit godkänd har du fått allt som krävs för att bli attraktiv på arbetsmarknaden.

Det ska vara kul att lära!

SAMTLIGA UTBILDNINGAR

thumb
Fortbildning YKB Lastbil

Denna ut bildningen är till för dig som redan har…

thumb
Grundutbildning YKB Lastbil

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort…

thumb
Körkortsutbildning

C1, C1E, C, CE, D, DE Denna utbildning riktar sig till förare av…

thumb
Kranutbildning

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert…