UTBILDNING I VR & SIMULATOR

thumb

VR & SIMULATOR - EN DEL AV UTBILDNINGEN

Kan man lära sig att köra bil utan att faktiskt köra bil? Hos oss på Söderkulla Tung Trafik erbjuder vi utbildning i VR, körsimulator.

Tack vare denna nya teknologi kan man komma ned i pris, det är effektivt, miljövänligt och säkert. Detta är ett växande tillvägagångssätt världen över som minskar beroendet för eleven att ha en närvarande lärare. Så ta del av framtiden körlektioner du också.
Hör av dig till oss på Söderkulla Tung Trafik så berättar vi mer!

EN IMMERSIV UPPLEVELSE

Virtuell trafiklärare – Guidning, genomgång samt feedback.
Med hjälp av en virtuell trafiklärare guidas du steg för steg under din utbildning i VR. Efter avslutad lektion får du en genomgång samt feedback. Detta leder till att du specifikt vet vad du ska öva mer på inför nästa lektion innan du är redo för uppkörning.

Träna i en lugn och harmonisk miljö i din egna takt
Många upplever denna typen av tillvägagångssätt som mindre stressande då man kan utföra sin körning i en trygg och harmonisk miljö. Öva mer på de moment du känner dig osäker i, hur många gånger du vill tills du känner att du bemästrar situationen.

Lär dig hantera ”farliga situationer”
En av många fördelar med att utföra lektioner i körsimulator är att man lär sig hantera ”farliga situationer”. Hur tacklar man moment som lätt kan leda till olyckor? Via utbildning i VR kan man skapa obekväma och utsatta situationer där eleven verkligen sätts på prov. Detta har visat sig vara till väldigt stor nytta i det verkliga livet och skarpt läge.

thumb

SAMTLIGA UTBILDNINGAR

thumb
Fortbildning YKB Lastbil

Denna ut bildningen är till för dig som redan har…

thumb
Grundutbildning YKB Lastbil

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort…

thumb
Körkortsutbildning

C1, C1E, C, CE, D, DE Denna utbildning riktar sig till förare av…

thumb
Kranutbildning

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert…