FÖRSTA HJÄLPEN & BRANDÖVNING

I över 20 år har vi på Söderkulla Tung Trafik varit ledande i Sjuhärad när det kommer till att utbilda framtidens yrkesförare.

Skicka intresseanmälan

Vi på Söderkulla Tung Trafik är certifierade instruktörer inom första hjälpen & brandövning. Genom att använda oss av det senaste inom tekniken kan vi erbjuda utbildningar med hög kvalitet.

Vår ambition är att man ska få mer kunskap & kompetens när det kommer till att fatta livsavgörande beslut & agerande.

Är ditt företag i behov av ökad kännedom kring första hjälpen & brandövning? Tveka inte på att kontakta oss på Söderkulla Tung Trafik redan idag! Vi hjälper er.

 


Första hjälpen

Senaste tekniken inom första hjälpen
På Söderkulla Tung Trafik ligger vi i framkant när det kommer till första hjälpen, detta då vi valt att investera i den senaste tekniken i utbildningssyfte.
Med hjälp av de senaste dockorna som har tillhörande appar förbättrar man kvaliteten på HLR-träning, ökar lektionseffektiviteten och engagemanget bland eleverna.

Siktar mot perfektion 
Via vår app kan vi vara snabba på återkoppling och därmed ge feedback på vad man bör förbättra under lektionens gång. Vår ambition är att man ska gå från godkänt till perfektion.

Stärk sammanhållningen på företaget
Teambuilding är oerhört viktigt på ett företag och ett sätt att arbeta med det är genom att utföra gemensamma aktiviteter. Se detta som ett tillfälle att lära känna varandra, ha kul, men framförallt utbilda er inom livsavgörande agerande.

Brandövning

Söderkulla Tung Trafik hjälper ert företag att få en tydlig struktur vid eventuell brand
Utför ert företag kontinuerliga brandövningar? Finns det ansvariga personer man kan hänvisa till vid eventuella brandfrågor? Att ha en tydlig struktur när det kommer till första hjälpen & brandövning skapar ett lugn hos de anställda. Detta är något vi på Söderkulla Tung Trafik kan hjälpa er att uppnå.

Eliminera eventuella faror
Genom att utföra brandövningar kan man eliminera eventuella faror och även vara mer förberedd om olyckan någon gång skulle vara framme. Att genomföra regelbundna utrymningsövningar är ett sätt att säkerställa att allt fungerar som det ska. Tillåt ingenting åt slumpen, kontakta oss idag så berättar vi mer. 

Varför söderkulla?

Vi arbetar även med fortbildning för företag. Genom att inspirera ditt yrkesförarna på ditt företag – utbilda och locka fram rätt attityd genom en bra och lärorik utbildning ger du dina anställda dom bästa.


  • ÖVER 15 ÅRS ERFARENHET
  • FRÄSCHA LOKALER
  • TRAFIKSÄKERHET
  • PROFESSIONELL UTBILDNING
  • MILJÖMEDVETENHET
  • MODERN PEDAGOGIK
  • ANSTÄLLNINGSBARHET PÅ 95%
  • DEDIKERAD SUPPORT
Öppettider

Måndag – fredag: 08.00 – 17.00