KRANKORT ALINGSÅS

thumb

KRANKORT I ALINGSÅS - VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SÖDERKULLA TUNGTRAFIK

I över 15 år har Söderkulla Tung Trafik varit ledande när det kommer till Krankort i Alingsås!

Vi har ett unikt förhållningssätt till våra kunder och en grundtanke om att medvetenhet och viljan att ta rätt beslut är det som i slutändan bidrar till framgång både som förare och företag. Att välja oss när du är intresserad av att ta krankort i Alingsås är ett klokt beslut. Vi har en tydlig vision och en värdegrund som genomsyrar hela vår verksamhet.

Genom att erbjuda en professionell utbildning med fokus på säkerhet och medvetenhet som yrkesförare bidrar det till bättre chaufförer – och det är ni som utgör grunden i hela transportbranschen.

VI HJÄLPER DIG MED DITT KRANKORT I ALINGSÅS

Med kvalitétsutbildningar lägger vi stort fokus på trafiksäkerhet och målet är att våra kunder efter avslutad utbildning på Söderkulla Tung Trafik ska vara säkra och kompetenta förare.
Vi tror att din medvetenhet som förare i trafiken efter genomförd utbildning bidrar till en trygghet i din yrkesroll. Söderkulla Tung Trafik använder sig enbart av de senaste fordonen, fräscha lokaler, nyaste tekniken och modern pedagogik

Vi har en anställningsbarhet på 95% och de flesta av våra elever har jobb innan avslutad utbildning.

thumb
thumb

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT TA KRANKORT I ALINGSÅS?

Få ditt Krankort i Alingsås hos oss på Söderkulla Tung Trafik!

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert sätt hanterar en kran – vi, arbetsmiljöverket och företag är medvetna om de säkerhetsrisker det innebär att arbeta som kranförare. Vi vill lyfta fram dessa risker och göra dig medveten i ditt yrke. Enligt arbetsmiljöverkets avtal är det obligatoriskt för en anställd som arbetar med en kran monterad på lastbil eller en kran monterad på släpvagn dragen av lastbil med en vikt över 3500kg ska erhålla ett yrkesbevis.

Om du innehar ett yrkesbevis så anses du av branschen erhålla tillräckligt goda kunskaper för att yrkesmässigt hantera och arbeta med en fordonsmonterad kran både som anställd och entreprenör.

Förkunskaper: För att gå en kranutbildning krävs det att du har fyllt 18 år och innehar C körkort.

Det ska vara kul att lära!

SAMTLIGA UTBILDNINGAR

thumb
Fortbildning YKB Lastbil

Denna ut bildningen är till för dig som redan har…

thumb
Grundutbildning YKB Lastbil

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort…

thumb
Körkortsutbildning

C1, C1E, C, CE, D, DE Denna utbildning riktar sig till förare av…

thumb
Kranutbildning

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert…