Lastbilskörkort BORÅS

thumb

LASTBILSKÖRKORT I BORÅS - VÄLKOMMEN SÖDERKULLA TUNG TRAFIK

I över 20 år har Söderkulla Tung Trafik varit ledande när det kommer till lastbilskörkort i Borås!

Vårt mål är alltid att ge elever och kunder en grundtanke om medvetenhet och viljan att ta rätt beslut vilket skapar kompetenta förare och framgångsrika företag. Att välja Söderkulla för ditt lastbilskörkort i Borås är ett klokt beslut. Vår vision och vår ambition att utbilda framtidens yrkeschaufförer genomsyrar allt vi gör.

VI HJÄLPER DIG MED DITT LASTBILSKÖRKORT I BORÅS

Med en professionell utbildning som fokuserar medvetenhet och säkerhet som förare hjälper vid dig att ta lastbilskörkort i Borås.

Med högsta kvalitét i våra utbildningar fokuserar vi på trafiksäkerhet där målet är att elever på Söderkulla Tung Trafik ska vara säkra och kompetenta förare.
Vi är övertygade att den trygghet vi ger dig i trafiken också ger dig trygghet i din yrkesroll. Vi på Söderkulla Tung Trafik använder alltid moderna fordon, den nyaste tekniken och modern pedagogik.

Vi har en anställningsbarhet på 95% och de flesta av våra elever har jobb innan avslutad utbildning.

thumb
thumb

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT TA LASTBILSKÖRKORT I BORÅS?

Ta ditt lastbilskörkort i Borås hos oss på Söderkulla Tung Trafik!

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har Lastbilskörkort sedan tidigare. I utbildningen ingår 60 timmar körkortsutbildning körkort C och 140 timmar yrkesförarkompetens.
För dig som är under 21 år krävs att du har klarat provet för yrkesförarkompetensutbildningen och genomfört alla 280 timmar innan du kör upp.

En komplett lösning för dig som vill jobba med att köra lastbil. Vi arbetar i små grupper, max tolv stycken elever per utbildning, allt för att du skall få en så bra och effektiv utbildning som möjligt. Utbildningen sker på heltid under fem veckor och efter du blivit godkänd har du fått allt som krävs för att bli attraktiv på arbetsmarknaden.

Det ska vara kul att lära!

SAMTLIGA UTBILDNINGAR

thumb
Fortbildning YKB Lastbil

Denna ut bildningen är till för dig som redan har…

thumb
Grundutbildning YKB Lastbil

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort…

thumb
Körkortsutbildning

C1, C1E, C, CE, D, DE Denna utbildning riktar sig till förare av…

thumb
Kranutbildning

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert…