YRKESFÖRARUTBILDNING MÖLNDAL

thumb

NÄR DU ÄR INTRESSERAD AV EN YRKESFÖRARUTBILDNING I MÖLNDAL - VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ SÖDERKULLA TUNG TRAFIK

I över 15 år har Söderkulla Tung Trafik varit ledande när det kommer till Yrkesförarutbildning i Mölndal!

Vi har ett unikt förhållningssätt till våra kunder och en grundtanke om att medvetenhet och viljan att ta rätt beslut är det som i slutändan bidrar till framgång både som förare och företag. Att välja oss när du är intresserad av att gå en yrkesförarutbildning i Mölndal är ett klokt beslut. Vi har en tydlig vision och en värdegrund som genomsyrar hela vår verksamhet.

Genom att erbjuda en professionell utbildning med fokus på säkerhet och medvetenhet som yrkesförare bidrar det till bättre chaufförer – och det är ni som utgör grunden i hela transportbranschen.

ÄR DU INTRESSERAD AV YRKESFÖRARUTBILDNING I MÖLNDAL?

Vi har en anställningsbarhet på 95% och de flesta av våra elever har jobb innan avslutad utbildning.

Målet med Yrkesförarutbildning i Mölndal är att locka fram en vilja att lära och en medvetenhet vilket slutligen bidrar till att ni är fullt kapabla, att på egen hand alltid fatta rätt beslut i de varierade situationer som kan uppstå som yrkesförare. Om du ute efter Yrkesförarutbildning i Mölndal är vi på Söderkulla Tung Trafik ett bra val – vi ser dig som kund och anpassar våra utbildningar därefter.

Vi jobbar nära transportbranschen med moderna fordon, fräscha lokaler, den senaste tekniken och modern pedagogik. Vår idé är att möta dig där du är och för oss innebär detta att det är våra lärare som skall anpassa sig efter våra kunder när vi erbjuder fortbildningar i form av Yrkesförarutbildning i Mölndal.

thumb
thumb

LÄR DIG MER OM YRKESFÖRARUTBILDNING I MÖLNDAL

Så här går en Yrkesförarutbildning i Mölndal till hos oss på Söderkulla:

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort sedan tidigare. I utbildningen ingår 60 timmar körkortsutbildning körkort C och 140 timmar yrkesförarkompetens. För dig som är under 21 år krävs att du har klarat provet för yrkesförarkompetensutbildningen och genomfört alla 280 timmar innan du kör upp.

Grundutbildningen har vi skapat som en komplett lösning för dig som vill jobba med att köra lastbil.
I utbildningen lär du dig att framföra lastbilen på ett säkert vis och att känna trygghet bakom ratten. Utbildningen sker på heltid under fem veckor och efter godkänd utbildning har du fått allt som krävs för att du skall bli attraktiv på arbetsmarknaden.

SAMTLIGA UTBILDNINGAR

thumb
Fortbildning YKB Lastbil

Denna ut bildningen är till för dig som redan har…

thumb
Grundutbildning YKB Lastbil

Grundutbildningen vänder sig till dig som inte har lastbilskörkort…

thumb
Körkortsutbildning

C1, C1E, C, CE, D, DE Denna utbildning riktar sig till förare av…

thumb
Kranutbildning

Den här kursen vänder sig till dig som vill veta hur du på ett säkert…